HTML

Szabad Kezdeményezések Köre

Amennyiben egyetértesz kezdeményezésünkkel, csatlakozz! Küldj egy e-mailt az szkk.szdsz@gmail.com címre. Szabad Kezdeményezések Köre

Sajtó

Linkblog

A Szabad Kezdeményezések Köre Fodor Gáborral találkozott

2008.05.08. 16:31 :: SZKK

A Szabad Kezdeményezések Köre tagjai a mai napon Fodor Gáborral, az SZDSZ elnökjelöltjével találkozott. A megbeszélésen megvitatták a párt aktuális problémáit, és felvázolták a jövő SZDSZ-éről kialakított elképzeléseiket.

Fodor Gábor elmondta: támogatja, és az SZDSZ elnökeként is támogatni fogja a liberális párton belüli új kezdeményezéseket, a változáspártiak összefogása kell az SZDSZ megújulásához.

A tagozat tagjai hangsúlyozták, hogy a liberális párt megújulása az emberekkel közvetlenül kapcsolatot tartó, és valós tartalommal bíró politikai képviselet mentén teremthető meg.

Szabadai Viktor, a Szabad Kezdeményezések Körének életre hívója elmondta: olyan új, modern és korszerű liberális politikára és pártra van szükség, amely a társadalom kihívásaira és problémáira konkrét válaszokat tud adni, legyen szó a közteherviselésről, a közösen alkotott szabályok betartásáról, az esélyteremtésről és az öngondoskodásról, az együttműködésről vagy éppen a méltányos és igazságos verseny feltételeiről. Megvalósítva így, egy a szabadság és szolidaritás eszméire épülő köztársaságot.

Fodor Gábor a csütörtöki találkozón a Szabad Kezdeményezések Körének tagjait támogatásáról biztosította, és egyetértett abban, hogy az SZDSZ megújulásához nem csak személyi, hanem tartalmi változásra is szükség van a liberális párt politikájában.

2008. május 8.

További információ: Korchma Zsombor (06-30-655-0825)

komment

süti beállítások módosítása